Search
And press enter

We zijn heel blij met de geboorte van onze nieuwe website

Geboren 1 oktober 2018

Maker: Wouter Tol “Zeevang Identity”

Gewicht: behoorlijk gewichtig

Lengte: oneindig

Angelique van den Hogen (1965) is een Volendamse kunstenares gespecialiseerd in Abstracte Moderne Kunst. Haar werken staan bekend om de kleurrijke lagen Acryl of olieverf, die aan elk kunstwerk diepte en textuur toevoegen. De nieuwe website is snel, modern en overzichtelijk opgezet. Als kers op de taart vind je bij ieder kunstwerk een link die doorverwijst naar de Online Etsy Shop.

Alle werken van Angelique zijn prettig geprijsd. Zo wordt haar moderne kleurrijke kunst voor iedereen betaalbaar en toegankelijk en kan men sneller iets aanschaffen voor eigen woning of kantoor.

Commission is een Engels woord voor Commissie, of anders gezegd: de klant kan Angelique zelf een opdracht geven. Stel: er is een aantrekkelijk werk verkocht dat je graag had willen kopen, of je hebt iets in gedachten met voor jou belangrijke kleuren. Dan is het mogelijk om in overleg met Angelique tot een mooi beeld te komen. Dus jouw ideeën in beeld gebracht door haar handen.

Bel of mail Angelique voor een afspraak! Tel: +31652391414 of mail naar angeliquevandenhogen@gmail.com

Nieuw werk van Angelique tijdens “Kunst kijken in Volendam” 27-28 oktober

De expo ‘Kunst kijken in Volendam’ trekt jaarlijks veel toeschouwers door het grote aanbod van kwalitatieve en diverse kunst en door de gezellige gemoedelijke sfeer. Ook dit jaar is Angelique een van de exposerende kunstenaars. Zij zal haar nieuwe werken voor het eerst laten zien voor haar eigen publiek.

Expo “Kunst kijken in Volendam” thema Cultureel Erfgoed Opening: 27 en 28 oktober 2018 Pop en Cultuurhuis PX, W.J. Tuijnstraat 15, 1131 ZH Volendam Openingstijden: zaterdag 12:00 tot 17:00 uur / zondag 11:00 tot 17:00 uur.

U bent van harte welkom.