Search
And press enter
ART

Watersnood

Een kleurrijk abstract schilderij. Mijn inspiratie was de watersnoodramp, het is een suggestie van hollandse huizen in een stad. Normaal gesproken zou je sombere blauwen en grijzen verwachten. Die kleuren zijn wel terug te vinden maar toch.. Ik ben altijd van mening dat na regen de zon weer gaat schijnen en er altijd weer vanzelf de mooie kleuren tevoorschijn komen. Met deze inspiratie is dit werk ontstaan zoals het nu is. Maar een ieder is vrij om er een andere emotie van te maken.

Techniek: Olieverfl & textuur op canvas, uitgerekt op houten frame, klaar om op te hangen.
Afmeting: Breedte: 59.05 inch “(150cm) x Hoogte: 19.68 inch (50cm)
Dikte canvas: 0.8 “(2 cm)

Dit is een origineel kunstwerk, gemaakt en met de hand geschilderd door mij. Ik teken altijd mijn werk op de voor- en achterkant van elk schilderij. U ontvangt een ondertekend certificaat van echtheid bij elk kunstwerk. Ik gebruik alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je jarenlang kunt genieten van het artwork.

U bent vrij om te kiezen of u een zwevend frame wilt toevoegen om het kunstwerk aan te vullen. Mijn zwevende frames zijn van hoogwaardig eikenhout en ik bied ze aan in een natuurlijke eiken kleur of zwart geverfd. Mocht u zo’n frame erbij willen kopen dan kunt u dat in onderstaande mail berichten.
angeliquevandenhogen [!at] gmail.com

€ 315,-

Inclusief btw (waar van toepassing)