Search
And press enter

Eenmaal...Andermaal..!!

In het weekend van 27 en 28 oktober jl. stond ik op de Expo Kunst Kijken in Volendam met mijn nieuwste creaties van het afgelopen jaar.

Voorgaande jaren was ik de voorzitter van deze Expo. Dit jaar alleen actief achter de schermen. Dit om meer tijd en energie te kunnen stoppen in mijn schilderwerk waar ik het liefst de hele dag mee bezig ben!

Zo heb ik een jaar lang intensief kunnen werken aan mijn nieuwe ontdekkingen en me dus verder kunnen ontwikkelen. Ik heb de tijd genomen en daarbij veel dingen uitgeprobeerd. Naast het maken van illustraties, portretschilderen in olie- of waterverf (heerlijk om te doen!), heb ik me ook volledig gestort op het abstracte intuïtieve schilderen. Ben ook wel tot de ontdekking gekomen dat ik me daar echt helemaal in kan verliezen.

Conclusie was dat ik dus met een gerust hart mijn uitgekozen werken kon meenemen naar de Expo samen met wat kleinere abstracten en wat portretjes.

Wat is en blijft het dan ook bijzonder wanneer mijn werk, waar ik mijn hele ziel en zaligheid in heb gestopt, ook wordt verkocht!

Sommige collega’s zeggen vaak dat ze met pijn in hun hart hun werk moeten afstaan. Dat is bij mij echter helemaal niet het geval! Met liefde kan ik afstand doen van mijn werken, zo deel ik een stukje van mijzelf, van datgene waar mijn hart voor klopt.

Verkocht...!!

Wat is het dan toch mooi als je een foto krijgt van de nieuwe eigenaren van mijn gemaakte werk. Kijk hem daar eens mooi zien hangen. Ben blij dat het een prachtige plek heeft gekregen bij mooie mensen in een mooi huis.

Bij de volgende E-news neem ik jullie mee naar mijn grote atelier in Purmerend waar ik bezig ben met een heel groot werk. Ik zal jullie alle ins en outs van het werk proberen uit te leggen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer maar weer.

Lieve groet, Angelique van den Hogen.