Search
And press enter

Aquarel Portret

Angelique is in haar jeugdjaren begonnen met schilderen en dan in het begin vooral met waterverf, het zogeheten aquarelleren. De laatste tijd heeft ze door de vele illustraties die ze voor de rubriek De Zusson maakt haar liefde voor portretschilderen weer opgepakt. En dan vooral kleine aquarel kinderportretjes.

Hieronder een hele serie van deze portretjes die ingelijst worden verkocht. Kant en klaar, om cadeau te geven aan de ouders van een pasgeborene.  Ook leuk voor werkgevers of collega’s om eens iets anders mee te nemen op kraamvisite.

Wil je een opdracht voor een babyportretje doen, stuur dan enkele recente mooie foto’s van de nieuwe wereldburger. Angelique kiest een mooie compositie in de kleuren naar wens van de ouders en passend bij de kleuren van de kinderkamer of huiskamer. Vervolgens maakt zij het eerste en persoonlijke portret van de baby.

Wil je een iets grotere aquarel dan kan dat natuurlijk ook. Mail Angelique met de wensen rond het portret. Angelique geeft een persoonlijk advies met daarbij alle mogelijkheden.

Vriendelijke groet,

Angelique van den Hogen Art.

 

Prijs voor een klein portret met lijst is €50   (9 bij 9 cm)

Prijs voor een klein portret met lijst is €75  (15cm bij 1cm)

Prijs voor een groter portret zonder lijst is €150 (40 bij 30 cm)